Norsk Kakeutstilling 2015

Vi gjør oppmerksom på at dette er utstillingen som ble holdt i 2015. Det blir ikke arrangert utstilling i 2016 regi av KakeAkademiet

 

Norsk Kakeutstilling 2015 avholdes 26. og 27. september fra 10.00 - 17.00 begge dager på: Høyenhall Skole, Traktorveien 15 i Oslo

Vi har ingen kortmaskin så all betaling må skje med kontanter

Inngangspenger kr. 100,- (kun kontanter) Barn under 10 år gratis inngang
Det vil være kafeteria med salg av kaffe, te og kaker (kun kontanter)

Dette er for tiden Norges ENESTE utstilling hvor alle som ønsker kan delta og være med. I denne utstillingen er alder absolutt ingen hindring. Om du er ny innen hobbyen kakebaking eller er en erfaren konditor vil du alltid ha noe å lære av teknikker og dekoreringstips. Det mest spennende med dette faget er at det er i konstant utvikling, og det fremstilles til stadighet nytt utstyr for at vi som brukere skal kunne lage de lekreste kreasjoner på enklere og raskere måter. På utstillingen får du et innblikk i det aller meste som finnes der ute.

Med så stor interesse som dette har blitt de siste årene er behovet for et samlingssted blitt til en realitet. Dette er noe vi ser i ulike sosiale medier har vokst enormt. Og med TV-kanalene på laget hvor bakekonkurranser blir holdt har dette kommet inn i den norske stue med stormfart.

Utstillingen er ikke bare for entusiastene, men også for deg som bare ønsker å se flotte kreasjoner fra dyktige mennesker rundt om i landet. Kanskje du er ute etter ideer og nye måter å tenke på til ditt bryllup, bursdag, konfirmasjon eller dåp/navnefest. Her kan du finne det, og snakke med folk som kan dette om hvilke muligheter som finnes.

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme

Konkurranser

På siden "Konkurranser, regler og påmelding" finner du alle detaljer rundt konkurransene det er mulig å delta på. 

Å være med på konkurranser er ikke bare å konkurrere med andre mennesker rundt seg, men aller mest å konkurrere med seg selv. Bryte gamle mønster og vaner og utfordre sine egne grenser og begrensninger. Lære nye teknikker og gjøre spennende oppdagelser. 

Alle i hele Norges land har noe å bidra med, og den verste kritikeren er ofte en selv.
Konkurransene er laget for DEG som deltager, og velkommen skal du være!

Utstillingsbidrag

For å få en utstilling med mangfold er det også nødvendig med bidrag som ikke er en del av konkurransene. Ønsker DU å være med å vise flotte kaker, figurer, blomster og annet har du mulighet til det også her. Husk at kakene må være dummies.
Ved å sende oss en e-post hvor du forteller hva du har med, ingen begrensning, så sørger vi for at det er navneskilt klar til alle dine bidrag. Vi må ha beskjed senest 20. september.

Er dere en gruppe eller en gjeng venner som ønsker å lage et temabord er det også mulig. Send oss en e-post så sørger vi for plass til alle. Det er spennende å samarbeide om et temabord hvor alle lager forskjellige løsninger på samme tema.

Sponsorer

Pals er stor sponsor på kakeutstillingen.
T-gaard sweetcakes
Søte saker 
Slikkepotten

Butikkstands

Det blir satt opp mulighet for butikker med kakeutstyr til å komme med stands.

Mer informasjon om dette vil komme etterhvert som butikkene melder seg på.