Norsk kakeutstilling 2013

På Rommen Scene ved Rommen skole i Oslo ble Norsk kakeutstilling arrangert av KAN for første gang. 

Til utstillingen kom kakeinteresserte fra hele Norge, og vi hadde til og med et bidrag helt fra Danmark. Utrolig flott å se alle de bidragene som var med og alle mesterverk som ble skapt av alle aldre. Hver og en bør være stolte av sine bidrag. 

På utstillingen hadde vi flere aktiviteter og de var alle svært vellykket. En egen stasjon hvor barna kunne pynte cupcakes var en kjærkommen aktivitet. Butikker hadde med mye av sine varer og solgte godt. Vi hadde leid inn en instruktør fra England, Carol Haycox, til å sitte med demonstrasjoner av diverse utstyr og teknikker, som også ble godt mottatt av besøkende. Og inne på et eget lokale hadde vi minikurs med moderne teknikker som hadde bare en symbolsk sum til inngang. Og alle disse kursene ble fylt opp.

Utstillingen er ment å være et samlingssted og et fint supplement for hver enkelt som elsker å bake og dekorere kaker.  Man får vist frem sine kunnskaper og får anerkjennelse for sitt arbeid. Og siden det her også er konkurranser innen forskjellige tema man kan delta i, med profesjonelle dommere, har man også en mulighet til å få gode tilbakemeldinger på forbedringspunkter og hva man gjør bra. 

En kake er ikke bare en kake i slike konkurranser. Stil, form, farger, estetikk og ikke minst gode teknikker er gull verdt. Men man må ikke glemme at den største biten av alle er å tørre å være med og utfordre sine egne grenser, og lage noe man selv kjenner en stolthet av. DU er din største konkurrent i alt.

Se disse flotte bildene fra utstillingen vi hadde i mars 2013. Trykk på bilde så blir det forstørret.